Sponsoren

Zonder u geen KinderVakantieWerk!

Wat een vreemde manier om een tekst te beginnen, maar laten we eerlijk zijn: Onze visie is om KinderVakantieWerk te organiseren voor ieder (basisschool) kind uit Grubbenvorst. En ieder kind betekent dan ook echt ieder kind, dus ook degenen die het thuis minder breed hebben! Door sponsoren kunnen wij het inschrijfgeld beperkt houden en is het ook voor deze kinderen mogelijk om deel te nemen.

Tijdens de twee dagen KinderVakantieWerk organiseren wij verschillende activiteiten, uiteenlopend van bouwen tot actief bezig zijn en samen een gezonde snack nuttigen tot een overnachting voor de oudere kinderen. Zoals u ziet hebben wij een variatie aan activiteiten waardoor de sponsormogelijkheden ook heel divers kunnen zijn.

Heeft uw bedrijf materialen ter beschikking die gebruikt kunnen worden om te bouwen of heeft u een boomgaard met lekker fruit, alles is bespreekbaar onder het genot van een lekker kopje koffie!

Uiteraard is het “ouderwets” financieel ondersteunen ook mogelijk, er zijn altijd zaken die wij zullen moeten inkopen.

 

Wat hebben wij te bieden?

Uiteraard leveren wij u ook een tegenprestatie!

Op onze mooie website plaatsen wij uw bedrijfslogo waardoor u het hele jaar door in beeld bent. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om tijdens KinderVakantieWerk een folder of flyer op de lokalisatie neer te leggen zodat u ook dan nog eens in beeld bent.

Via onze social media accounts op Facebook en Instagram zullen wij onze sponsoren ook nog promoten.

 

Heeft u interesse om ons te sponsoren? Klik dan hier om contact op te nemen.